En pärla längs Höga kusten

Denna kustremsa löper över nio mil, från Ångermanlandsälven i söder till Skagsudde i norr. Här kan man se det brantaste och mest kuperade landskapet runt Östersjön, delar av den har utnämnts av UNESCO som naturvärldsarv. Denna underbara del av Sveriges natur börjar ungefär med Sundsvall. Hit kommer man med både flyg och tåg, och E4:an gör det lätt att ta sig fram med bil.

MU239-spaweekendMånga som besöker staden och Höga kusten väljer BEST WESTERN Hotell Sundsvall som sitt första stopp. Här bor man bekvämt, med bra kommunikationer till flygplatsen. Sundsvall har en lång historia med industrier inom massa och papper, samt tillhörande sågverk. Det var här man såg den första arbetarstrejken, den så kallade Sundsvallstrejken, som var en milstolpe i fackföreningarnas och arbetarnas utveckling.

På BEST WESTERN Hotell Sundsvall kan man välja mellan olika kategorier rum, totalt har man cirka 80 rum. Förutom de vanliga standard- och ekonomirummen har man även familjerum som är extra stora. I dem har man extrabäddar i bäddsoffa eller sängar som man fäller ner från väggen. Dagtid har man alltså mycket mer plats för hela familjen. På andra våningen ligger sviterna, de har separat sovrum och allrum. Sängen är också lyxigt stor. Precis vad man behöver för ett besök i Sundsvall.

BEST WESTERN Hotell Sundsvall kan erbjuda något ganska unikt, man har nämligen tre lägenheter i anslutning till hotellet. De har egen ingång och finns i olika storlekar. Man har ett eller två sovrum och ett fullt utrustat kök. Men även om man kan laga maten själv, väljer många gäster att gå ner till Augustas kök. Detta är den nya inneplatsen i Sundsvall. Den har totalrenoverats och är nu en kombination av gammal charm med lite moderna inslag. Resultatet är fantastiskt och maten håller också mycket hög nivå. Som enda restaurang i staden låter man gästerna laga mat tillsammans med kockarna vid Chef’s table.

Hos BEST WESTERN Hotell Sundsvall kan man välja mellan flera fina erbjudanden. Familjer kan boka en kombination av rum och inträde till äventyrsbadet Himlabadet. Om man är ett par kan det vara härligt med en lyxweekend i Sundsvall i den stora bröllopsviten. Mousserande vin och choklad ger helgen en bra start. Annars finns det paket med musikupplevelser, kasino, SPA och mycket annat. Man kommer garanterat att ha en fin vistelse när man besöker Norrlands huvudstad. Vill man sedan fortsätta längs Höga kusten har man storslagna naturupplevelser framför sig.

10. December 2014 by admin
Categories: Allmänt | Leave a comment