Hur man kammar hem storvinsten

Egentligen finns det ingen magisk formula för hur man vinner på lotteriet. Allt handlar om tur och slumpen, det är ju också det som definierar ett lotteri. En del har ett system, eller ett speciellt lyckonummer. De menar att det gör att de vinner, medan andra inte alls tror på sånt. Vissa köper lotter bara för att det är kul, andra tar det hela på stort allvar.

MA265-storvinstenDe allra flesta sajter idag har ett större urval av lotter. För att man ska kunna bestämma sig för vilken man ska köpa kan man klicka på Läs mer om våra lotter här. Där brukar man få information om vilken typ av lott det är och hur dragningen fungerar. En del lotterier har att göra med ett visst nummer. Man kan välja ett datum, eller helt enkelt ett nummer. Det är här som lyckonummer kommer in i bilden, det är ganska vanligt att man alltid väljer samma nummer.

När man klickat på Läs mer om våra lotter här ska man också passa på att se på reglerna. Ibland måste man betala lotten innan den skickas hem, andra gånger kommer fakturan med lotten. Om man skulle vinna måste man även registrera lotten, det brukar vara en tidsbegränsad period som detta är möjligt. Vissa lotterier vill att man skickar in vinnarlotten i ett rekommenderat brev, i alla fall om man har vunnit en större summa.

Andra gånger kan man se när man går till Läs mer om våra lotter här att det faktiskt finns två möjligheter till att vinna. Den första dragningen är den vanliga, men ibland finns det även en andra dragning. Om man vinner den första gången kan man inte delta i den andra. Detta ökar möjligheterna till att kamma hem storvinsten. Ibland är det inte samma pris, den ena dragningen kan ge pengar medan den andra delar ut föremål eller biljetter.

Det händer inte regelbundet, men någorlunda ofta, att någon verkligen vinner det stora priset. En miljon kronor är inte lite, men vissa potter har hundratals miljoner kronor. Dessa belopp är nästan för stora för att riktigt förstå, ibland har inte ens vinnaren hunnit tänka efter vad han ska använda dem till. När någon vinner dessa belopp blir det genast mer fart på lotteriförsäljningen. Alla hoppas på att bli den nästa vinnaren. Det händer i alla fall ofta nog för att man ska kunna hoppas. Ingen vet vem som kammar hem storvinsten nästa gång.

09. December 2013 by admin
Categories: Allmänt | Leave a comment