Transport mellan olika orter

Varje dag ser man stora lastbilar som åker över hela landet. En del transporterar kylvaror, medan andra är fulla av kartonger. Hela konceptet med handel och butiker är uppbyggt runt lager och transport. Även om man talar om att handla lokala produkter är detta något som ännu inte är möjligt helt och fullt. Man måste helt enkelt importera eller köpa varor från andra ställen.

MA336-logistikTransporter i Stockholm är vanliga, speciellt runt om i staden och dess förorter. Men man kör också mellan Stockholm och andra städer i landet. Södra Sverige har stor trafik eftersom detta också är vägen till kontinenten. Men gods kommer från många olika håll. Västberga Åkeri har lager i Stockholm just av denna anledning. Det är inte alltid möjligt att skicka vidare gods samma dag, faktum är att det är mycket vanligt att använda sig av lagerlokaler.

En fördel med att Västberga Åkeri har lager i Stockholm är att man bara kan lasta varorna och köra iväg. Allt finns på ett och samma ställe. För transporter i Stockholm är det också viktigt att vara effektiv, tid är pengar. Västberga Åkeri har även erbjudande om packning. Man kan därmed minska volymen på godset samtidigt som man försäkrar sig om att det är väl skyddat.

Västberga Åkeri har lager i Stockholm, men också i Västerås. Detta gör att man har ännu större möjligheter för en snabb och smidig transport. Flera tusen kvadratmeter med både kall- och varmlager. I tillägg finns det pallager. För transporter i Stockholm och ut i landet kan man alltså använda sig av deras lager både i Stockholm och i Västerås. Man kan planera rutten så det blir billigast och mest effektivt.

Varutransporter kan ske under olika tider. Eftersom Västberga Åkeri har lager i Stockholm, är det lätt att packa om och transportera varorna. Man kan välja mellan långtidsförvaring eller bara tillfällig. I tillägg kan de köra gods nästan vart som helst. Även om de är specialiserade på transporter i Stockholm kan man även få offert på tung distribution. Man tar hand om containertrafik och trailerkörningar.

Eftersom transport och lager är en stor del av ett företags verksamhet, kan det löna sig att hitta ett riktigt bra åkeri. Man ska kunna lita på att varorna kommer fram utan problem, förutom att man vill ha ett bra pris. Allt fler ser även på miljö och vem som aktivt försöker minska utsläpp och föroreningar.

01. June 2014 by admin
Categories: Blogg | Leave a comment