Vad är en selfiepinne

Att ta bilder av sig själv och de runt omkring en är en häftig trend som håller i sig, och man ser inga tecken på att den kommer att avta. Tvärtom blir det bara bättre och enklare att ta bilder för var dag som går. En av de senaste tillskotten är ett teleskopstativ som gör att man kan få med fler personer i bilden.

MU426-selfieEn selfiepinne fungerar som så att man sätter kameran eller mobilen längst ute på pinnen i hållaren. Sedan riktar man kameran mot gruppen och trycker av. Man kan antingen använda den inbyggda avlösaren som sitter på skaftet, om pinnen har en sådan, eller använda sig av en bluetooth avlösare. Selfiestick hittar du här och avlösaren kommer tillsammans med pinnen, den är inte alls så stor och får lätt plats i fickan. Poängen är att armen blir dubbelt så lång och man kan få med allt och alla i bilden.

Det är sant att många roliga bilder har kommit till just för att ens arm är för kort, men med en selfiepinne blir bilden inte bara rolig men bra mycket bättre. Selfiestick hittar du här, de är nu tillgängliga också i Sverige. Trenden med selfies har spridit sig till alla världens hörn, och man ser många fina bilder som flyter runt på nätet. Nu när det är så lätt att skicka bilder, man når ut till hundratals vänner med bara några klick, så är det ännu roligare att ta dem.

Selfiestick hittar du här, de säljs på nätet och kommer så gott som direkt hem i lådan. En selfiepinne är mycket kompakt, inte mycket mer än 20 centimeter när den är ihoptryckt. Men när man öppnar den kan den bli över en meter lång. Eftersom den är stadig kan man ta bra bilder, bildfånget vidgas så mycket att allt man vill får plats i fokus. Både kompisarna och annat runt omkring som man vill ska synas. Samtidigt är den inte så lång att man stör någon, utan man kan använda den så gott som var som helst.

Det är många idag som använder sig av bloggar som en sorts dagböcker. Man rapporterar om det man gjort under dagen och naturligtvis måste man visa upp en eller flera bilder. Med en selfiepinne blir det lätt att ta bra bilder, som verkligen gör sig väl på en blogg. Selfiestick hittar du här och sedan är det bara att sätta igång och knäppa bilder.

18. November 2014 by admin
Categories: Allmänt | Tags: | Leave a comment