Vad det innebär att göra fillers

Det är inte bara Hollywoods fruar som vill se unga och snygga ut. Alla har ett behov av att visa upp sig från sin bästa sida, och ansiktet är en viktig del av detta. Det är den del av kroppen som man lägger märke till först och som därför måste visa vem man är med en gång. De flesta lägger ner en hel del tid och pengar på hudvård, frisyr och smink, för att vara snygga och kunna möta världen med tillförsikt.

Face, facial, woman.Man kan göra en hel del för att behålla sin ungdom, som att äta sunt och dricka mycket vatten. Med de rätta krämerna kommer rynkorna inte att synas så väl och huden ha en spänst och lyster som är fantastisk. Bra vanor bidrar till att huden inte åldras lika snabbt som vanligt, något som gör det lättare att hålla sig till sina rutiner. Men ibland kan det behövas lite extra hjälp, och då kan ett besök till skönhetssalongen vara på sin plats.

Att göra fillers

Vartefter man åldras så brukar huden bli mindre elastisk, rynkor uppkommer och många känner att de ser gamla ut. Men det kan också vara fråga om skador och ärr som misspryder ansiktet, och inte har något alls att göra med hur gammal man är. Allt detta kan förbättras med hjälp av fillers. Fillers i kinder har blivit mycket populärt bland både män och kvinnor. I princip så innebär det att man sprutar in ett ämne under huden som fyller ut och gör att rynkor, ärr och andra oönskade problem försvinner eller blir mindre synliga.

Men det är inte bara rynkor som ligger bakom önskan om att använda fillers. De kan användas till att skulptera ansiktet och framhäva kindbenen, till exempel. Andra vill ha fylligare läppar, och då kan fillers verkligen vara till stor hjälp. Eller så vill man bara ge lite extra spänst och fyllighet till huden, det är inte så mycket som behövs för att det ska göra stor skillnad. Alla vet hur viktigt det är att känna sig snygg, och hur det påverkar självförtroendet. På Upplandsgatan 71 i Stockholm finns Exuviance hudvårdsprodukter att handla. Tillsammans med fillers och andra skönhetsbehandlingar kan de bidra till att huden blir ungdomlig och spänstig.

Ett vanligt ämne som injiceras är hyaluronsyra som är syntetiskt framtagen. Den är inte permanent men, beroende på vilken del av ansiktet som behandlas, kan det hålla i upp till ett år. Man kan ha på en bedövningssalva för att minska obehaget, och före en behandling är det alltid en konsultation. Här får man veta alla fakta och kan ställa eventuella frågor. Det kan vara bäst att bara låta utbildad hälsopersonal utföra själva behandlingen.

Skönhetsbehandlingar av olika slag

Det är bra att intressera sig för sitt utseende, man visar omgivningen att här kommer en man eller kvinna som är stolt över sig själv. Rengöring är grunden för att ha ett snyggt ansikte, och det gäller att hitta rätt produkter för sin egen hud-typ. Sedan finns det ett antal behandlingar man kan få på salongen som alla gör sitt för en ungdomlig, snygg hud. Vid behov kan man sedan bättra på med fillers. Allt detta sammanlagt kommer att ge ansiktet den vitalitet och spänst som behövs. Ofta är det en rad med olika behandlingar och vanor som ger ett gott resultat. I detta inslag från Sveriges Radio kan du höra mer om människor som väljer att göra fillers.

Att gå till en skönhetssalong och ta hand om sin hud, både med behandlingar och fillers, är inte längre något lyxigt och ovanligt. Istället har det blivit en vana för många kvinnor och män, ett sätt att ta hand om sig själv och sin kropp. Man har insett att även om det är naturligt att åldras, så kan man möta den del av sitt liv med en ung hy. Fillers är ett mycket bra sätt att se lite yngre ut, och känna sig snyggare. Idag tränar folk väldigt mycket, och försöker äta sund mat, allt för att både må och se bättre ut. Det är därför ett naturligt steg att inkludera besök på salongen som en regelbunden del av sin vardag. En snygg kropp och ett ungt ansikte är bland det bästa man kan ge sig själv.

 

 

 

 

 

 

10. August 2016 by admin
Categories: Allmänt | Leave a comment